• 1385
 • 1391
Sherbimet

Dublime Filmash për Fëmijë

Ne kemi vite që jemi të përkushtuar pas filmave të animuar dhe video lojrave! Kjo është arsyeja pse ne punojmë në të gjitha fushat e audio lojrave dhe
animimacionit duke përfshirë:

 • Sound Design (Përpunim Zëri)
 • Muzikë Interaktive
 • Regjistrim Zëri

Ne gjithashtu ofrojmë paketa të plota shërbimi në fushën e audios duke përfshirë programet specifike për dublimin, përpunimin dhe masterizimin e zërit. Ju mund të gjeni shembuj të punëve në faqen tonë.

Audio për Reklama TV & Radio

Duke patur si avantazh përvojën tonë të gjatë në prodhimin e reklamave në televizion dhe në radio, ne tashmë ofrojmë cilësinë me të lartë të zërit. Shërbimet tona në fushën e reklamimit përfshijnë:

 • Regjistrimin e zërit (aktorit)
 • Sound Design (Përpunim Zëri)
 • Kompozimin i muzikës, jingles dhe përshtatjen me zërin
 • Masterizimin final duke e përshtatur atë në kohë rale me videon

Dokumentarë, Filma & Seriale Televizivë

Ne ofrojmë shërbimin e plotë për realizimin e një filmi dhe dokumentari duke përfshirë:

 • Regjistrim në terren
 • Miksimin dhe masterizmin në formatin surround 7.1 dhe 5.1
 • Kompozimin e muzikës
 • Plotësimin dhe veshjen me të gjitha ekektet zanore
 • Trailerin final

Tashme videot jane pjese e rendesishme  e Marketingut. Xhirimi eshte vetem gjysma e punes, ajo duhet edituar ne nje menyre profesionale per te terhequr sa me shume interesin e audiences ne menyre qe te kete rezultate te mira ne shikueshmeri, si ne televizion  dhe ne internet. Ne kemi aftesine dhe infrastrukturen per te realizuar te gjitha llojet e montazhit te videove.

 • VideoklipeVideo-production-3
 • Intervista me Deshmimtare
 • Evente
 • Reklama Televizive
 • Emisione televizive
 • Dokumentare
 • Filma
 • Vieo Edukative
 • Reklama te shrutra per format Web
 • Video per Youtube etj…

ADR & VO for Documentary, Film & TV SeriesMilanese-Foley-460x306

Ne ofrojmë shërbimin dhe paketën e plotë për restaurim audio për filma, reklama dhe dokumentarë duke përfshirë:

 • Regjistrimin e dialout, Dubbing & ADR Services, i cili mundëson zëvendësimin e dialogut të dë
 • Rregullimin dhe plotësimin e të gjitha ekekteve zanore
 • Miksimin dhe masterzimin final
 • Kompozimin e muzikës
 • Trailerin final

Shihni faqen për tu njohur me prodhimet tona

foley1150_01

Efekte zanore (SFX)

Ne sjellim një vizion të ri në fushën e përpunimit të zërit duke e sjellë atë me një cilësi maksimale dhe gjithashtu dukee përpunuar zërin që të jetë sa më afër
reales ose jorealeas në varësi të kërkesave të projektit. Ne përpiqemi ta sjellim ambientet dhe skenat sa më afër origjinales dhe gjithashtu krijojmë dhe përdorim fanazinë tonë në rast se ju dëshironi diçka unike dhe fantastike.

Music Production & Recording për artistë solo dhe grupe

528 Hz studio ofron të gjitha pajisjet dhe shërbimet për prodhimin e një kënge duke përfshirë grupet dhe këngëtarët të cilët duan të kenë një regjistrim profesional të produktit të tyre. Shërbimet dhe përvoja jonë në këtë fushë na kanë bërë që të jemi më kreativ dhe kjo do t’ju ndihmojë që të jeni bashkëkohor dhe konkurent në treg me çdo produkt. Ne do të punojmë me ju nga fillimi deri ne fund duke përfshirë regjistrimin e këngës tuaj, miksmin dhe masterizimin e saj dhe duke ofruar krativitet dhe mbështetje teknike në çdo pjesë të këngës deri në përfundimin final të saj. Ne ofrojmë paketa të ndryshme buxheti në varësi të kërkesave tuaja.

Regjistrim për perfomanca live

528 Hz studio ofron të gjitha pajisjet për të marrë një performancë live me kualitetitin më të lartë. Ne arrijmë ta sjellim këtë kulitet pa cënuar audion në një grup, teater ose performancë klasike. Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime në studio duke përdorur shumë pista regjistrimi me mikrofona të ndryshëm sipas kërkesave tuaja. Ne jemi në gjëndje të mbulojmë çdo lloji eventi.

 

 

 

unikwplk