Komuniteti

528 hz studio eshte berthama e komunitetit Cmendina

Cmendina sot  është një nga komunitet më të mëdha Online  Ajo përbëhet nga një staf kreativ që ka nisur para 12 vitesh në Youtube. Sot ne jemi të angazhuar për të shfaqur një tjeter dimension mediatik që bashkon Internetin, Kinemanë, Muzikën Argëtimin me mesazhin që duam të japim. 

Sot, ne influencojmë informacionin online me prodhimet multimediale dhe argëtuese.

 

Vizioni ynë bazohet në :

 Strategji

 Kreativitet

 Prodhim

Shpërndarje

maskota-Cmendina

Statistika nga komuniteti ynë online:

Facebook Video Views

Facebook Follows

Facebook Reviews

.0

Maj 2005, Cmendina hapi kanalin e pare ne Youtube " Cmendina Dublim" 

Youtube Video Views

Youtube Subscribers

Të dhëna demografike rreth komunitetit tonë:

Grupmoshat

 • 0%

  Nën 25 vjec

 • 0%

  Nën 35 vjec

Gjinia

 • Meshkuj
  0%
 • Femra
  0%

Gjatë muajve të trasmetimit online kemi patur mbi 157.000 shikime/ditë në Facebook

Dhe mbi 110.000 shikime/ditë  në Cmendina.tv

ADVERTISER

Per te reklamuar dhe per tu perfshire ne boten e komunitetit tone, duke u bere  dhe ti vete nje promovues i prodhimeve argetuese dhe talenteve te reja, ne ofrojme 2 menyra promovimi

Reklamim gjatë Transmetimit të emisioneve Live në gjithë rrjetin Cmendina

Reklamim në Cmendina.tv me baner add, video add, mobile add etj cmimet e të cilave llogariten me formulën cost per thousand (CPM) 

Mënyra reklamimi gjate Transmetimit Live

Mënyra reklamimi te tjera ne Cmendina.tv

Play Cover Track Title
Track Authors