Produksione

Nëntor 2016 transmetuam për herë të parë live në  FB, YouTube dhe Cmendina.tv programin “Vështrim Kritik”.

maskota-Cmendina
VK-LOGO-PNG

“Vështrim Kritik”

“Vështrim Kritik” është një program komik me skece, parodi, dublime humoristike dhe monitorime.

Programi drejtohet nga 2 moderatorë në komunikim me aktorët dhe personazhet e programit. Kohëzgjatja 40 min,çdo të Hënë,ora 21:00.

“ MHM Summer ”

(Mozaik me Humor dhe Muzikë) është një program veror argetues me kolazhe me video komike, fails te dubluara ne shqip, skece, te ftuar VIP, lojra,, etj.

“ Big Bastards ”

Big Bastards nga Cmendina.Nje program komik me skece, monitorime dhe  personazhe komik, seria e pare e te cilit u krijua dhe realizua nga 528hz Studio

syri-big-bastards
Play Cover Track Title
Track Authors